, завърши първи етап от проект Обичам моето училище“.  Снимки и

...
, завърши първи етап от проект Обичам моето училище“.  Снимки и
Коментари Харесай

Завърши първи етап от проект „Обичам моето училище“ в ловешкия квартал „Гозница“ 

, приключи първи стадий от проект „ Обичам моето учебно заведение “.  Снимки и текст за плана изпрати Елеонора Тодорова – шеф на училището в кв. „ Гозница “:

Вълнение, безкрайна креативност, палавост, цветове, хубост – същинска кутия, цялостна с с вълшебства, с помощта на общите старания на екипа на училището и  „ LightSource “. Паралелно с облагородяването на пространствата на целия първи етаж на учебното заведение, учениците и техните ръководители сътвориха „ Артистични фоайета “ и участваха в дейностите „ Децата и цветята “, които през цялата година ще придават бодра атмосфера и ще учат младежите в грижа за природата.  

Целта на плана “Обичам  моето учебно заведение ” е да поддържа образованието,  да обезпечи положителна образователна среда в учебните заведения, да  повиши реализацията на изобретателния капацитет и осъзнатост на децата до 18-годишна възраст посредством украса. Поставените тапети, освен ще придават артистичен образ на пространствата, само че и ще възпитават учениците в нюх към красивото и естетичното, ще ги създадат част от учебната общественост, ще допринесат за построяването на отговорно отношение и ще покачат мотивацията им за реализиране на по-добри резултати в процеса на образование, образование и социализация. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР